Nieuw gebouw KSKNS

DE SPREEKWOORDELIJKE KOGEL IS DOOR DE KERK !

Van vage plannen en vele, al dan niet valse geruchten, brengen we jullie, in primeur, nu op de hoogte van de concrete plannen voor ons nieuwe clublokaal, Sportcomplex Vossenvelden.

Het geheel is een gevolg van een intensieve samenwerking en planning van onze burgemeester Rik Frans, schepen Herman Jongenelen, dhr.Ir. Luc De Boeck, werkzaam voor de gemeente Kapellen, architectenburo Cuyvers & Co (Antwerpen)  en uiteraard onze voorzitter Walter Eestermans.

Als koosnaam van het project is reeds de naam “DE GHELAMCO VAN STABROEK” gevallen, een naar ons inzien geen verkeerde benaming.

De werken gebeuren volgens onze info in drie fases.

We beginnen eerst met de afbraak van het huidige “kantine” gedeelte zodat de kleedkamers voorlopig in gebruik kunnen blijven. Een tijdelijk clubhuis zal tijdens de werken in gebruik genomen worden. Dit tijdelijke onderkomen is in handen van K.SK.NS en deze plannen staan al op punt door de aankoop van een woon-unit die we zelf zullen monteren en inrichten. Helpende handen kunnen zich melden bij Rune B.

Na de afbraak van de kantine zal er direct begonnen worden aan de opbouw van het voorste gedeelte van sportcomplex Vossenvelden.

Nadat dit gebeurd is gaan de kleedkamers voor de spreekwoordelijke bijl en zal er begonnen worden aan fase twee, de opbouw van het achterste gedeelte, de technische ruimten. De kleedkamers zullen ook voorlopige units worden die voorzien worden door de gemeente.

Fase drie dan is het aanpassen en herplaatsen van de parking die meer plaats zal bieden dan de huidige.

Het gebouw, het ontwerp en ruimtelijke indeling van het geheel is ronduit prachtig, futuristisch  en gebruiksvriendelijk te noemen, waarvoor dank aan allen die zich hiervoor ingezet hebben.

Het gebouw zelf is ……..rond van vorm.

Half ondergronds bevinden zich acht kleedruimten, een aantal technische ruimtes, een EHBO-ruimte en drie kleedruimtes voor scheidsrechters, ook voor mindervaliden werd plaats voorzien.

Bovengronds, op ongeveer 1.5 meter boven de terreinen komt dan de inkomhal, de kantine, de toiletten, een doorgeefkeuken, een vergaderzaal met computerruimte om de wedstrijdbladen in te vullen en een buitenterras.

De voorzijde van de kantine is dus rond zodat een panoramisch uitzicht op onze drie terreinen EN het softbalveld mogelijk werd gemaakt

Op het dak worden zonnepanelen voorzien en in het ganse ontwerp werd stevig rekening gehouden met het milieu en een zuinig energiebeheer.

Zoals u merkt is er niet over één nacht ijs gegaan, het ganse project is meer dan weldoordacht opgevat.

Kon. SK. Nieuw Stabroek dank dan ook iedereen die betrokken is bij dit project voor zijn inzet.

De KSKNS webmaster Luc S

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

De Visscher Wilfried | Antwoord 26.03.2018 03.15

. Denk dat veeeeeeele clubs serieus jaloers gaan zijn op die BOEREN van de POLDER . Prachtig , succes gr W

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.11 | 20:46

Hallo een goede avond heb een vraagje weten jullie soms of ze nog een keeper zoeken bij de veteranen ? Mvg G .

...
27.03 | 16:13

inschrijven brunch via storting en mail, zie affiche familiedag

...
26.03 | 03:15

. Denk dat veeeeeeele clubs serieus jaloers gaan zijn op die BOEREN van de POLDER . Prachtig , succes gr W

...
09.02 | 08:06
U9 - 2010 heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk