Voetbal Vlaanderen

Info cursussen

Kon.S.K. Nieuw Stabroek

Gemeentelijke terreinen Vossenvelden Stabroek

(Straatje recht tegenover taverne "De Neus"

Clubkleuren Geel / Blauw             -  Bloso nr.1075

Belfius Stabroek 068-8984199-86

BIC: GKCCBEBB

 

IBAN: BE78 0688 9841 9986

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trainersopleidingen voorjaar 2018

Alle basisopleidingen, van Initiator-Getuigschrift C tot het Trainer A - UEFA A, worden in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool van Sport Vlaanderen (VTS) georganiseerd. Voetbal Vlaanderen is eveneens verantwoordelijk voor de invulling en de organisatie van specifieke opleidingen (keepertrainer, talentscout, technisch verantwoordelijke jeugdopleiding, physical coach, mental coaching,...).

Inschrijven voor een opleiding of bijscholing, duplicaten van attesten en diploma's raadplegen, je lessenrooster nakijken, documenten opladen, enz. Het gaat allemaal makkelijker met de gloednieuwe VTS-app.

Installeer deze app op je smartphone en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden die de Vlaamse Trainersschool te bieden heeft. Gebruik ook je persoonlijke QR-code om bijvoorbeeld je aanwezigheid op bijscholingen te laten scannen!

De nieuwe VTS-app werd losgekoppeld van de bestaande SportDB-app. Deze laatste wordt nu de Sport Vlaanderen-app (SV-app) waar je alle info vindt over de meer dan 25.000 sportclubs en 20.000 sportinfrastructuren die Vlaanderen rijk is. Heb je de SportDB-app al staan, dan volstaat een simpele update. Heb je hem nog niet geïnstalleerd, dan kan dit perfect via onderstaande link.

VTS-app

Sport Vlaanderen-app

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.10 | 12:26

dank aan alle deelnemers en vrijwilligers , ook de organisatie heeft een leuke avond gehad !

...
13.09 | 21:15

ja, de inschrijvingen hiervoor zullen kortelins starten. je kan jezelf hiervoor inschrijven via een van de bestuursleden

...
13.09 | 15:01

Is het mogelijk om een exemplaar van het feest boek te krijgen ?

...
08.09 | 11:54

Proficiat aan heel het bestuur en oud bestuursleden met hun Gouden jubileum 50 jaar S K NS.
Veteranen ploeg

...
Je vindt deze pagina leuk