De gezelligste ploeg van de Polder en omstreken.

 Trainingen en COVID – Update 1/2/2021

Er is vanmorgen door het college beslist dat er vanaf dinsdag 2 februari ’21   terug sportactiviteiten mogen worden georganiseerd  in onze gemeente dit volgens de geldende maatregelen.

Deze zijn momenteel :

 Voor kinderen tot 13 jaar:

  • Outdoor en indoor trainen met contact is toegestaan, in een groep van maximum 10 personen. Sportbegeleiders worden niet meegerekend in dat maximum van 10 personen.
  • Wedstrijden met deelnemers van verschillende clubs zijn niet toegestaan.
  • Je kiest voor 1 buitenschoolse activiteit of hobby. Zo beperk je het aantal groepen waarin je samenkomt en verminder je het risico op verspreiding van COVID-19.

Voor jongeren vanaf 13 jaar (°2007) tot en met 18 jaar (°2002):

  • Dezelfde maatregelen alleen is enkel  outdoor sporten toegestaan

Voor personen vanaf 19 jaar (°2001 of vroeger), :

  • Enkel outdoor met maximum vier personen (sportbegeleider inbegrepen) en mét 1,5 m afstand is toegestaan.

 Graag willen we jullie lokaal nog wel meegeven om blijvend voorzichtig te zijn daar er momenteel nog steeds besmettingen zijn in onze Stabroekse scholen.

Kinderen die naar een school gaan waar er een besmetting is (hoogrisico) worden dan ook aangeraden een weekje te wachtten om mee te sporten .

Verder blijft het aanbevolen om indien mogelijk buiten te trainen.

Gebruik van kleedkamers, douches en kantine zijn voorlopig NIET toegestaan

 Met vriendelijke groeten,

 Lief Ipermans

Sportfunctionaris Gemeente Stabroek

.............................................................................................................................

 

Amateurcompetities 2020-2021, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, met stijgen en dalen, van Nationale tot en met 4de provinciale worden definitief geannuleerd Er zullen geen kampioenen, noch sportieve stijgers en dalers worden aangeduid. Concrete over jeugdvoetbal U6 tot en met U21, recreatief voetbal, minivoetbal, reservecompetities en G-voetbal volgt later deze week Alvast meegeven dat elke beslissing en praktische toepassing dient te passen binnen het wetgevend kader van onze overheden.

De storm van 27/12 heeft lelijk huis gehouden op onze club. Naast enkele afgewaaide takken en rondgeblazen spulletjes moesten onze tenten die ons droog dienden te houden op regendagen er ook aan geloven.  De zeilen werden weggeblazen en het ijzeren frame werd uit de grond gerukt en plooide als luciferhoutjes. Totaal verlies dus, hopelijk mogen we de verzekering hierover aanspreken, zoniet staan we weeral voor onvoorziene kosten en dit in tijden waarin het seizoen opgeschort is en er  ook geen inkomsten zijn.

.....................................................................................................

 ..................................................................................     

Beste leden,

de laatste jaren zijn heel wat mensen van adres, van telefoon / GSM nummer of van E-mail adres veranderd zonder dit aan het clubbestuur door te geven.

Voor onze secretaris of de andere bestuursleden is het soms dan ook moeilijk om jullie te contacteren.

Moest U in dit geval zitten dan kan je dit alsnog doorgeven met het contactformulier hieronder.

Jullie webmaster zal dit dan aan het betrokken bestuurslid doorgeven, privacie is hierin absoluut verzekerd !

 

Contactformulier K.SK.Nieuw Stabroek

foto genomen door JEFFREY FIERENS
Zo ging voetbal anno 1956 - Wilmarsdonk tegen Zandvliet

...........................................................................

AFGELASTINGEN ??

klik op de link hieronder

https://www.voetbalvlaanderen.be/competitie/afgelastingen

BUIENRADAR

https://www.buienradar.be/belgie/neerslag/buienradar/3uurs

 ..........................................................

......................................................................................

Voor bijkomende info of vragen gebruik;

Contactformulier K.SK.Nieuw Stabroek

 ..............................................................................................................................

 

Op K.SK. Nieuw Stabroek is iedereen meer dan welkom.

Volwassenen, kinderen en ook huisdieren. Wel dienen wij u te verzoeken om uw huisdieren, tijdens de wedstrijden steeds aangelijnd te houden. Elk dier blijft steeds een beetje onvoorspelbaar in zijn daden en handelingen.

We dienen ons er ook van bewust te zijn dat sommige kinderen en volwassenen gewoon angst hebben voor dieren, uit respect voor deze personen vragen wij u de gepaste gedragscode aan te nemen en uw dieren niet vrij te laten rondlopen.

Indien uw hond zijn natuurlijke behoefte doet ergens op het gebied van onze club verzoeken wij u ook dit “hoopje” te verwijderen en in de aanwezige vuilbakjes te deponeren. Wettelijk gezien is elke hondenbezitter overal verplicht steeds een of meerdere hondenpoepzakjes bij zich te hebben.

Tevens zullen loslopende honden, op de terreinen en tijdens de matchen, leiden tot een verslag van de scheidsrechter(s) met een sanctie voor de club tot gevolg.

Wij hopen op uw begrip en medewerking

Het bestuur

.....................................................................................................

Heeft U een firma of bedrijf en hebt U Interesse in een reclamepaneel op de druk bezochte velden van SKNS. De leden van ons bestuur geven U graag alle gevraagde info.

Geef dieven geen kans

Speciaal in kleedkamers van sportclubs.
 
Wij drukken eens te meer iedereen op het hart om niets van waarde onbewaakt achter te laten in een niet afgesloten kleedkamer.

Je kan je spullen veilig opbergen in bv. een autokoffer, een ballenkast, in een (sport)zak mee op het veld, of eender welke andere maatregel tegen diefstal je wil nemen

Mvg Het bestuur

............................................................

Redactie website;

luc.seyssens-kools@telenet.be

GSM 0498-614-434

 

Ingevolge de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft eenieder het recht om gegevens /  foto’s met betrekking tot zijn eigen persoon of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze site te laten verwijderen. Gewoon een berichtje sturen naar de webmaster volstaat.